Ανατολικό Πήλιο - Προορισμός για όλους
greek english

Τελευταία Νέα

Πετιμέζι - Μέλι Μήλου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

27/07/2016

Το πρώτο προϊόν μεταποίησης από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς με μήλα Φιρίκια Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης «Πηλίου». Σύντομα σε καταστήματα ντελικατέσεν.

Περισσότερα

Γεύσεις που ξεχωρίζουν

09/02/2016

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η κουζίνα του Πηλίου, η οποία αποτελείται από πολλές και γευστικές προτάσεις που προσδίδουν  στο βουνό των Κενταύρων την ιδιότητα του «γαστρονομικού παραδείσου».

Περισσότερα

Πότε να πάτε

09/02/2016

Η καλύτερη εποχή για να έρθετε στο Πήλιο, «τον απόλυτο προορισμό», εξαρτάται….. από εσάς!

Περισσότερα

Η Διαμονή στο Πήλιο

09/02/2016

Η διαμονή είναι ένα θέμα που εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε, ποια εποχή θα πάτε, ποια χωριά σκοπεύετε να επισκεφτείτε και τι τιμές ζητάτε στο κατάλυμά σας….

Περισσότερα

Outdoor activities in Pelion

09/02/2016

Το Καλοκαίρι το Πήλιο, λουσμένο στο φως περιμένει ντους επισκέπτες έτοιμο να προσφέρει διακοπές που θα μείνουν αξέχαστες. Μπορείτε να χαρείτε τα καταγάλανα νερά των βραβευμένων με γαλάζια σημαία παραλιών, να πάτε σε τοπικά πανηγύρια, συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών, πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ.

Περισσότερα

Η Ιστορία του Πηλίου

09/02/2016

Πήλιο, το «βουνό βουνών καμάρι»! Ολόκληρη η περιοχή του Πηλίου αποτελεί μια αστείρευτη πηγή μύθων, θρύλων, ιστορίας και πολιτιστικής παράδοσης, καθώς για χιλιετίες το έχουν περπατήσει θεοί, ημίθεοι, κένταυροι και τιτάνες.

Περισσότερα